ITIL Expert in IT Service Management!

Begin 2017 startte ik met het ITIL Expert Capability track. Een wens die ik al langer had. Het doel was mijzelf te verbeteren als Service Manager, waar passend processen als hulpmiddel in te zetten en slimmigheden mee te nemen naar de werkvloer. Vandaag ontving ik de bevestiging van het afrondende examen: geslaagd!

Persoonlijke doelstelling is komend jaar mijn kennis te verspreiden door bij een viertal relaties een bier en pizzasessie voor te zitten om het serviceproces onder de loep te nemen. Een kijkje in de keuken met een hapje en een drankje. Interesse? Leuk! Stuur je een mail?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s