Draag bij aan onderzoek naar het coronavirus

Servicemanagement draait om het leveren van waarde. Als professioneel Service (Delivery) Manager – en vrijwilliger van het AndroidAPS project – hoop ik jou via meerdere blogs te inspireren. [Read this blog translated automatically to English here]

Folding@home

Vorige week verwees ik naar het open source project Folding@home, deze video legt het in 10 minuten uit. Op dit moment werken al meer dan 400.000 vrijwilligers wereldwijd mee aan onderzoek naar het coronavirus en andere complexe ziekten. Dit initiatief heeft al 2x zoveel capaciteit dan de krachtigste operationele supercomputer ter wereld. Het coronavirus staat bovenaan de lijst met onderzoeken.

Jij kunt bijdragen aan een oplossing tegen het coronavirus! Wil jij meedoen dan gebruik je deze link. Kom je er niet uit? Laat een comment achter of stuur een mail / WhatsApp bericht. Topper!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s