Tip: the ITSM Crowd

For English scroll below

Elke paar weken een nieuwe aflevering, aanrader! Deze week gaat ‘The ITSM Crowd‘ over de technische vaardigheden die Servicemanagers nodig hebben en hoe technologisch agnostisch Servicemanagement op het punt staat te zijn. Claire Agutter wordt vergezeld door Charles Betz van Forrester en Jon Hall van BMC.

Bekijk ‘The ITSM Crowd 64’ op YouTube

English

Every few weeks a new episode, highly recommended! This week the topic of ‘The ITSM Crowd‘ is about the technical skills that Service Managers need and how technology agnostic Service Management can about to be. Claire Agutter is joined by Charles Betz from Forrester and Jon Hall from BMC.

The ITSM Crowd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s